Ga naar de inhoud


Particuliere 1 op 1 coaching

Vervolgsessies: Hoeveel vervolgsessies nodig zijn om je doel te behalen, stemmen we af op jouw individuele vraag en behoefte. Dit is van te voren lastig in te schatten. Gemiddeld zijn dit 6-12 sessies van 60 minuten. Afspraken zijn meestal om de 2 a 4 weken. Vervolgsessies kunnen live of online plaatsvinden. Wandelcoaching is ook een mogelijkheid. Als onze expertise niet overeenkomt met je hulpvraag, dan kunnen we je doorverwijzen naar andere zorgverleners waar wij vertrouwen in hebben. 

TARIEVEN

Intakegesprek (45-60 min)

Vervolgsessies coaching (60 min)

€78,00 inclusief 21% btw

€125,00 inclusief 21% btw

De factuur krijg je na iedere afspraak per mail toegezonden, waarna je deze via internet bankieren kan voldoen.

Wil jij met één van ons werken aan verandering van je gezondheid en leefstijl? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

VERGOEDING: Soms biedt de Belastingdienst mogelijkheden t.a.v. het vergoeden van coaching. Bijvoorbeeld als zakelijke kosten voor zzp'ers. 
Zie de website van de belastingdienst.
VIA WERK: Is coaching onderdeel van je loopbaan of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren? Dan maken we aan de hand van jouw hulpvraag een offerte. Eventueel overleg met derden gebeurt enkel als jij toestemming hebt gegeven. Zie hieronder bij 'Voor bedrijven'.

LOCATIE NAAR KEUZE: Wil je liever coaching op een door jou aangegeven locatie? Dat kan. De reiskosten zijn €0,19 per verreden kilometer. Een eventuele toeslag is afhankelijk van de reistijd en eventuele huurkosten van die locatie. 

Voor bedrijven


Wij delen graag onze kennis op het gebied van gezondheid, leefstijl en preventie. Op aanvraag verzorgen wij een workshop, cursus, training of lezing voor verenigingen, instellingen en werkgevers en iedere andere geïnteresseerde. U kunt een onderwerp kiezen, of wij doen graag een voorstel. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.